Anna Kraus

Přispěvatelka

Autorovy příspěvky (16)

Článek
Přichází 4. ročník konference Růst společně. Zaměří se především na výchovu a vzdělávání dětí s ohledem na jejich potenciál
Přichází 4. ročník konference Růst společně. Zaměří se především na výchovu a vzdělávání dětí s ohledem na jejich potenciál Už počtvrté se na konci dubna uskuteční online konference Růst společně. Účastníkům nabídne přednášky patnácti světových a pěti českých expertů, kteří se zaměří na témata z oblasti výchovy, psychologie, Montessori a celostního rozvoje dítěte.
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
Předsevzali jste si studium cizího jazyka? Skvělý trénink pro mozek, u kterého není těžké vytrvat
Předsevzali jste si studium cizího jazyka? Skvělý trénink pro mozek, u kterého není těžké vytrvat Téměř polovina Čechů je zvyklá dávat si novoroční předsevzetí. Zdokonalovat svoji jazykovou vybavenost patří mezi nejčastější z nich. Podle průzkumů však až 40 procent lidí snahy o zlepšení sebe sama již po pár týdnech zanechá. Právě znalost cizích jazyků přitom může člověku přinést mnoho benefitů.
Článek
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín
Maturita z jazyka se nevyvedla? Pět tipů, jak se snadno a rychle připravit na náhradní termín Náročný režim online výuky, ale také nejistota okolo úředních maturit se bezesporu negativně podepsaly na přípravě budoucích středoškolských absolventů. Kromě řádného termínu tak letošní studenti získali i možnost termínu mimořádného. Jak se na něj připravit, když se první pokus zkoušky z jazyka nevydařil?
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.
Článek
dm drogerie uvádí novou produktovou řadu Pro Climate neutrální k životnímu prostředí
dm drogerie uvádí novou produktovou řadu Pro Climate neutrální k životnímu prostředí Společnost dm drogerie markt vyvinula ve spolupráci s Technickou univerzitou v Berlíně jedinečný přístup k výrobě drogistických produktů. Ty jsou neutrální k životnímu prostředí, negativní dopady na něj jsou totiž při jejich výrobě eliminovány. V první fázi bude na český trh postupně uvedeno hned 14 produktů.
(10) Načíst více