Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Zázvorky
Kategorie
Zázvorky
Článek
Kdy začít péct vánoční cukroví? Každý druh to má jinak, připravte si plán
Rozhodli jste se, že si letos napečete všechno vánoční cukroví sami? V tom případě si jistě říkáte, kdy přesně začít. Odpověď na tuto otázku závisí na tom, pro jaké druhy vánočního cukroví jste se rozhodli. Zatímco na zázvorky je čas již koncem listopadu, například vosí hnízda si připravte až těsně před Vánoci.
Článek
Zázvorky: Vánoční cukroví, které se vyplatí upéct s předstihem
Že je na pečení vánočního cukroví příliš brzy? V případě zázvorek to rozhodně neplatí. Toto cukroví našich babiček má totiž jisté specifikum. Těsně po upečení jsou zázvorky měkké, ale poté, co vychladnou, ztvrdnou. Aby zkřehly, potřebují určitý čas. Jestli se do pečení zázvorek pustíte již nyní, máte jistotu, že na Vánoce již budou krásně měkké.
Článek
Schilthorn – za Bondem nejstrmější lanovkou světa
Švýcarský Schilthorn proslavil v roce 1969 film James Bond „V tajné službě Jejího veličenstva“, letos si říká o slávu skrze svou novou moderní lanovku, která je nejstrmější na světě.