Go to FoodPark – největší foodfestival v Brně

Na první foodfestival roku 2020 se můžete těšit hned v lednu. Pavilon F brněnského výstaviště se ve dnech 17. - 19. 1. promění ve velkou přehlídku regionální kuchyně i mezinárodní gastronomie.
Celorepublikovou premiéru bude mít přehlídka podniků z aktuálně největšího gastro bestselleru 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka. Tento průvodce po stopách 365 vybraných podniků se šíří jako lavina mezi čtenáře, kteří napříč republikou sbírají razítka do své knihy. Vydaných titulů je 27 000 a nejen autogramiáda Lukáše Hejlíka, ale celého Gastrokroužku, bude dominantou našeho festivalu. V rámci sekce Ochutnej Svět se můžete těšit na zastoupení kontinentální kuchyně, cizokrajných pokrmů a extrémní kuchyně. Jak říká náš slogan, “Bez letenek a pasů,” můžete ochutnat během víkendu celý svět.
Nebudou chybět šneci, žabí speciality či pštros nebo krokodýl. Největší výzva nebude pro naše hosty, ale pro maxijedlíka Jaroslava Němce, který bude mít velkou premiéru v pojídání islandské speciality Hákarl. Tohle žraločí maso je v syrovém stavu pro člověka prudce jedovaté a po procesu fermentace se vyznačuje silným specifickým zápachem a nepoživatelnou chutí. Dá si i jako druhý chod nejsmradlavější rybu světa Surstromming? Nechme se překvapit!
Na své si přijdou i milovníci kvalitních i nevšedních surovin. Na našem FoodPark - potravinovém trhu najdou návštěvníci vše potřebné do kuchyně i pro jejich mlsné jazýčky.
Během celého víkendu se v našem autogramiádovém obýváku prostřídá hodně kuchařských autorů. Pod taktovkou doselkaramel.cz vytvoříme historicky největší gastroknihkupectví na Moravě.
- Sledujte: www.gotofoodpark.cz
- Za FoodPark
- Dana Drásalová, pořadatelka
- email: dana@foodpark.cz
- tel: 774 436 639