Zemřel legendární herec známý z Ally McBealové. Barrymu Humphriesovi byla osudná operace

Zemřel legendární herec známý z Ally McBealové. Barrymu Humphriesovi byla osudná operace Zdroj: Shutterstock

Fanoušci slavného amerického seriálu Ally McBealová smutní. V sobotu 22. dubna 2023 odešel na věčnost komik Barry Humphries, který v seriálu ztvárnil roli excentrické sekretářky Claire. Bylo mu 89 let.

Jak uvádí portál Deadline.com, herec Barry Humphries zemřel v požehnaných 89 letech v důsledku zdravotních komplikací po operaci kyčle. Právě tu si zlomil v únoru 2023 při nešťastném pádu.

Hvězda seriálu Ally McBealová naposledy vydechla v sobotu 22. dubna 2023 v nemocnici v australském Sydney. Zdravotní problémy po operaci kyčle se tedy Barrymu Humphriesovi bohužel staly osudnými.

Barry Humphries se celosvětově proslavil díky svému alter egu Dámy Edny, se kterou měl i vlastní show. Českému diváku je však tento komik známý spíše svou rolí v legendárním seriálu Ally McBealová.

Kdo by si nepamatoval na sekretářku Claire? Nosila barevné oblečení, třpytivé kočičí brýle, a hlavně na sebe upoutávala pozornost svými fialovými vlasy. Právě tuto excentrickou postavu si fanoušci seriálu Ally McBealová tak zamilovali, že jim vlévala energii do žil hned v několika sériích.

Bohužel, takový je život, Barry Humphries nás v 89 letech navždy opustil. Čest jeho památce!

Zdroj: Deadline.com
Autor:
Publikováno: 26. 4. 2023 09:23 Nahlásit obsah