Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče

Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče Zdroj: Shutterstock

Natália Mykytenko, kterou si jistě pamatujete z reality show Svatba na první pohled, má dokonalou postavu. Krásné tělo však nemá zadarmo a jak dokazují její instagramové příspěvky, tvrdě na něm maká. Jelikož se od 17. května otevírají vnitřní sportoviště a posilovny, má Natálka důvod k radosti. Může se opět věnovat svému milovanému pole dance.

Ukrajinská kráska Natália Mykytenko se s fanoušky na Instagramu podělila o svou závislost, kterou je pole dance neboli tanec u tyče. Tento moderní druh sportu dokáže perfektně zformovat tělo a na Natálce ze Svatby na první pohled je to opravdu vidět.

Protože se od pondělí 17. května v Česku oficiálně otevírají všechna vnitřní sportoviště a fitness centra, Natália Mykytenko se může opět začít věnovat svému milovanému cvičení.

“Vracet se po 3 měsících zpátky ke sportu je teď pro mě docela náročné, ale i přes ty modřiny, bolest, to milujuu. Pole dance si mě získal hned na první lekci. Víc sexy sport pro ženu za mě není,” napsala Natálka na Instagram.

Natália Mykytenko ukázala svým fanouškům cviky, na které se při pole dance zaměřuje. Za vypracovanou postavu bez jediné chybičky ji přitom pochválili nejen muži, ale i ženy.

“Já si už všimla dříve a musím vám to napsat... Naty máte pěknej zadek. Já jsem teda jen na chlapy, ale vy jste krásná žena od hlavy az dolů,” napsala Natálce jedna fanynka.

V každém případě pole dance neboli tanec u tyče už dávno nepatří do barů. V dnešní době jde o moderní sport, který v sobě spojuje ladné posilování a zábavnou aktivitu, u které si můžete perfektně zformovat postavu. 

Je si toho vědoma také 23letá ukrajinská kráska Natália Mykytenko, která se do povědomí většiny z nás zapsala jako Natálka ze Svatby na první pohled. V této reality show tvořila pár s fiktivním manželem, 37letým podnikatelem Františkem Gebrem. Jak Natália později prohlásila, jejich vztah byl pouze hrou pro televizní diváky.

Autor:
Publikováno: 17. 5. 2021 11:48 Nahlásit obsah