Horoskop na 49. týden (5. 12. 2022 - 11. 12. 2022)

Dny utíkají jako voda a máme tu opět nový týden! Co ti následující dny přinesou? Budeš se radovat z každé maličkosti, nebo ti osud naopak připraví těžkou zkoušku? Přečti si svůj horoskop!

Zdroj: Shutterstock

Beran (21. 3. - 20. 4. )

Poslední dobou máš práce nad hlavu, že opravdu nevíš, kam dřív skočit. Rodina ti tuhle situaci taky neulehčuje a valí na tebe další problémy a i nepotřebné informace. Nemusíš to trpět jen proto, že je to tvoje rodina. Neboj se ozvat a sdělit jim své pocity.

Býk (21. 4. - 21. 5. )

Lásce se nedá poručit, a tak se na sílu netlač do něčeho, co ti je vlastně proti srsti. Měla by ses řídit především srdcem, jinak to nebude opravdové a nebude to stát za to. Na nějakou dobu dej rozumu dovolenou a nechej rozhodovat své city.

Blíženci (22. 5. - 21. 6. )

Nikdy jsi nebyla sebevědomá a průbojná. Poslední dobou by to ale bylo potřeba. V práci s tebou často zametají a dělají z tebe takovou holku pro všechno. Nenechej si to líbit, ty moc dobře víš, co je náplní tvojí práce, tak se toho drž. Zvlášť když se nejedná o tvé přímé nadřízené, tak si nenechej takové chování líbit.

Rak (22. 6. - 22. 7. )

Šéf má v poslední době výbornou náladu, tak se neboj využít situace a získat i něco pro sebe. Pokud máš nějaké nápady, jak zlepšit efektivitu práce a pracovní prostředí, teď je ta nejvhodnější doba.

Lev (23. 7. - 22. 8. )

Příprava na vánoční svátky by se neměla podcenit. Nenechej nic náhodě a pokus se naplánovat vše, co jde. Především se domluvit s širší rodinou, kdy se potkáte. Jen díky tomu bude předvánoční čas o něco klidnější.

Panna (23. 8. - 22. 9. )

V poslední době nemá tvůj partner zrovna nejlepší období. Raději se doma nepouštěj do žádných výměn názorů. Mohlo by to způsobit víc škody, než užitku. Raději se věnuj svým povinnostem a koníčkům, a jeho nechejte žít svým životem.

Váhy (23. 9. - 23. 10. )

Dej si pozor na zmatečné jednání. Občas máš tolik povinností, že nevíš, kam dřív skočit. Nesnaž se všechno zvládnout v co nejkratším čase. Raději jednej pomalu a systematicky. Bude to mnohem efektivnější.

Štír (24. 10. - 22. 11. )

Nesnaž se s partnerem argumentovat o malichernostech. Je zbytečné si kazit domácí pohodu kvůli hloupostem. Raději by ses měla zaměřit na ty partnerovy vlastnosti, které tě dělají šťastnou. Pak tě nějaké drobnosti nerozhodí.

Střelec (23. 11. - 21. 12. )

V práci tě čeká opravdu nepříjemný týden. V následujících dnech budeš muset bojovat o každý centimetr svého pracovního prostoru. Někdo ti bude chtít narušit tvou pracovní rutinu, což by tě naprosto vykolejilo. Buď neústupná a svého zavedeného řádu se nevzdávej.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1. )

Poslední týdny se jakoby vznášíš na růžovém obláčku. Tvůj nový vztah ti dělá velkou radost. Konečně si užíváš ty romantické chvilky a nemyslíš na nic jiného. Zapomeň na všechny starosti a užívej si jen a jen své nové známosti. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2. )

Tvoje finanční možnosti nejsou poslední dobou zrovna nejpříznivější. Pokud si chceš udržet svůj životní standart, měla by ses začít pořádně otáčet. Nepodceň situaci a najdi si nějaký přivýdělek. Peníze navíc se budou určitě hodit.

Ryby (21. 2. - 20. 3. )

Pokud máš ambice na kariérní postup, budeš pro to muset něco udělat. Nemůžeš jen čekat až ti nějaká příležitost spadne do klína, ale musíš se na tom aktivně podílet. Vrhni se sama do studia a zjišťování nových postupů ve tvém oboru. Nebudeš litovat.

Autor:
Publikováno: 5. 12. 2022 15:16 Nahlásit obsah