Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení

Každodenní trénink, dětská miss a modeling: Z toho, co chce matka po své 6leté dceři, budete zděšení Zdroj: Shutterstock

Zatímco si jiné šestileté dívenky hrají se svými kamarádkami s panenkami nebo běhají po hřišti, americká holčička Kynlee Heiman musí každý den dřít v tělocvičně. Kromě gymnastiky se intenzivně věnuje modelingu a pravidelně se účastní soutěží dětské miss. Popravdě, lidé jsou z přístupu její matky zděšeni.

Americká dívenka Kynlee Heiman má pouhých 6 let, ale za svůj kraťoučký život toho stihla opravdu hodně. Zúčastnila se už několika soutěží dětských miss, hrála jako herečka v menších rolích a věnovala se také dětskému modelingu. Její velkou vášní je gymnastika.

Že Kynlee Heiman opravdu tvrdě trénuje, je ostatně vidět také na jejím vysportovaném těle, které se pyšní i vyrýsovanými svaly na břichu. Dívenka v gymnastice trénuje opravdu intenzivně a v tělocvičně tráví šest dnů v týdnu.

Díky své pracovitosti, houževnatosti a pevné vůli se z Kynlee Heiman stala také velká hvězda sociálních sítí. Jenom na Instagramu má více než 207 tisíc sledujících. 

Místo, aby lidé na sociálních sítích tuto šestiletou dívenku obdivovali, spíše se bojí o její zdraví. Poté, co se na Instagramu objevila fotka, na které má Kynlee dokonale vypracovaný six pack (pekáč buchet), se jejím sledujícím začala v hlavě rojit řada otázek. Lidé byli při pohledu na dívčino vypracované břicho absolutně v šoku a na její přemotivované matce nenechali nit suchou.

Lidé v komentářích otevřeně psali o tom, že šestileté Kynlee její máma ničí zdraví i bezstarostné dětství. Také si myslí, že matka si přes svou dcerku plní vlastní sny, které nedokázala sama uskutečnit.

Zdroj: Shutterstock Zajímalo by mě, jak moc ji máma nutí dělat gymnastiku. Hluboko uvnitř si říkám, jestli se to téhle holčičce vůbec líbí, nebo je to máma, která to prožívá,” napsal svůj názor jeden z instagramových sledujících. “Rodiče ji nenechávají být dítětem,” přidal se další.

Myslíte si, že rodiče této nadané holčičce skutečně odpírají bezstarostné dětství? Anebo pouze podporují její talent? Napište nám svůj názor do komentářů.

Zdroj: Edziecko.pl, Instagram.com/kynlee_the_great

Autor:
Publikováno: 16. 3. 2023 13:09 Nahlásit obsah