Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Libeček
Kategorie
Libeček
Článek
Libečkové pesto má spoustu využití. Tento recept je k nezaplacení
Přemýšlíte, co s čerstvým libečkem? Připravte si báječné libečkové pesto, které následně využijete jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Díky své výrazné chuti a vůni má totiž libečkové pesto při vaření spoustu využití.
Článek
Libečkové maggi: Recept na skvělé zužitkování úrody libečku
Vyrostl vám na zahradě libeček a nevíte, co s ním? Vyrobte si z něj domácí libečkové maggi. Získáte chutné tekuté polévkové dochucovadlo, které je složené z čistě přírodních ingrediencí. Jak si maggi z libečku vyrobit? Přinášíme osvědčený recept.
Článek
Libečková sůl jako výborné dochucovadlo bez éček. Vyrobíte si ji jednoduše
Libeček v kuchyni se používá jako aromatická bylinka k dochucování hlavních jídel i polévek. Jeho výrazná chuť se totiž vyrovná klasickému maggi, jenže je bez éček. Roste vám libeček na zahradě? Z této bylinky si můžete vyrobit libečkovou sůl, kterou lze coby dochucovadlo používat po celý rok. Jaký je recept?
Článek
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto
Libeček byl ještě donedávna zapomenutou bylinkou, v současnosti se opět dostává na výsluní. Tato rostlinka výrazné chuti, kterou s oblibou pěstovaly na zahrádkách ještě naše babičky, je skvělá hlavně do polévek. Připravte si z ní výborné pesto nebo tekuté polévkové dochucovadlo, které se chutí vyrovná klasickému maggi.
Článek
Velký Javor – Alpy na dohled i na talíři
Pokud se chcete cítit jako v Alpách nebo jako Lindsey Vonnová a nechce se vám jezdit daleko za hranice, zkuste německý areál Velký Javor (Grosser Arber), který leží na německé straně Šumavy jen 10 minut od českých hranic. Sjezdovka Světového poháru, moderní technologie nebo alpská gastronomie by měly zaujmout i náročnější lyžaře.