Kategorie Libeček

Článek
Libečkové pesto má spoustu využití. Tento recept je k nezaplacení
Libečkové pesto má spoustu využití. Tento recept je k nezaplacení Přemýšlíte, co s čerstvým libečkem? Připravte si báječné libečkové pesto, které následně využijete jak ve studené, tak v teplé kuchyni. Díky své výrazné chuti a vůni má totiž libečkové pesto při vaření spoustu využití.
Článek
Libečkové maggi: Recept na skvělé zužitkování úrody libečku
Libečkové maggi: Recept na skvělé zužitkování úrody libečku Vyrostl vám na zahradě libeček a nevíte, co s ním? Vyrobte si z něj domácí libečkové maggi. Získáte chutné tekuté polévkové dochucovadlo, které je složené z čistě přírodních ingrediencí. Jak si maggi z libečku vyrobit? Přinášíme osvědčený recept.
Článek
Libečková sůl jako výborné dochucovadlo bez éček. Vyrobíte si ji jednoduše
Libečková sůl jako výborné dochucovadlo bez éček. Vyrobíte si ji jednoduše Libeček v kuchyni se používá jako aromatická bylinka k dochucování hlavních jídel i polévek. Jeho výrazná chuť se totiž vyrovná klasickému maggi, jenže je bez éček. Roste vám libeček na zahradě? Z této bylinky si můžete vyrobit libečkovou sůl, kterou lze coby dochucovadlo používat po celý rok. Jaký je recept?
Článek
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto Libeček byl ještě donedávna zapomenutou bylinkou, v současnosti se opět dostává na výsluní. Tato rostlinka výrazné chuti, kterou s oblibou pěstovaly na zahrádkách ještě naše babičky, je skvělá hlavně do polévek. Připravte si z ní výborné pesto nebo tekuté polévkové dochucovadlo, které se chutí vyrovná klasickému maggi.