Kategorie Recepty

Článek
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu: V tomto osvědčeném receptu zužitkujete hřiby, lišky i ryzce
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu: V tomto osvědčeném receptu zužitkujete hřiby, lišky i ryzce Houbařská sezona je v plném proudu. Pokud také nosíte z lesa plné košíky hub, uchovejte si svou bohatou sklizeň na chladnější měsíce. Klasikou, která nezklame, jsou nakládané houby ve sladkokyselém nálevu. Přinášíme osvědčený recept, do kterého můžete přidat i cibuli nebo červenou papriku.
Článek
Houbový tatarák chutná nejvíce na topinkách. Vyzkoušejte osvědčený recept
Houbový tatarák chutná nejvíce na topinkách. Vyzkoušejte osvědčený recept Už jste někdy jedli houbový tatarák? Rozhodně stojí za vyzkoušení, protože má báječnou chuť! Přinášíme osvědčený recept na houbový tatarák, který je nejlepší na očesnekovaných topinkách. Jak jej tedy udělat?
Článek
Švestková nutella takřka bez cukru: Vyzkoušejte a budete se olizovat až za ušima
Švestková nutella takřka bez cukru: Vyzkoušejte a budete se olizovat až za ušima Už jste někdy jedli švestkovou nutellu? Jestli ne, máte opravdu co dohánět, protože tento sezonní recept je vážně skvělý. S koncem léta, kdy dozrávají švestky, máte jedinečnou možnost si jej vlastnoručně připravit. Přinášíme recept na výbornou švestkovou nutellu, která je skoro bez cukru.
Článek
Nejlepší řízky z pýchavky: Do trojobalu přidejte strouhaný sýr
Nejlepší řízky z pýchavky: Do trojobalu přidejte strouhaný sýr Našli jste obří pýchavku neboli vatovec obrovský? Nejlepší z této houby, která patří k největším v ČR, jsou jednoznačně řízky. Přinášíme recept na řízky z pýchavky, který jste ještě nejedli a které rozhodně stojí za ochutnání. Do směsi, v níž budete pýchavku obalovat, totiž přidejte ještě strouhaný sýr.
Článek
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik
Studená polévka z červené řepy v létě zaručeně osvěží. Připravte si polský chlodnik Co vařit v létě, když rtuť na teploměru sahá až k tropickým hodnotám? Zaručeně vás osvěží studená polévka z červené řepy, která je navíc zdravá a chutná. K letnímu obědu i k letní večeři si budete pochvalovat polský chlodnik. Přinášíme návod, jak si tuto studenou polévku z červené řepy rychle a jednoduše udělat.
Článek
Domácí ledový čaj: V horku osvěží a zažene žízeň
Domácí ledový čaj: V horku osvěží a zažene žízeň Chcete si udělat ledový čaj doma? Není nic jednoduššího. Nejlepší ledový čaj připravíte z pouhých několika surovin. Kromě sáčků s černým čajem se neobejdete mimo jiné bez citrónů a pomerančů. Přinášíme recept, jak si udělat ten nejlepší ledový čaj, který si budete v parném létě naprosto pochvalovat.
Článek
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept
Vláčný cuketový perník s marmeládou: Vyzkoušejte jednoduchý hrnkový recept Cuketa je skvělá do slaných i sladkých receptů. Výborným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku, je bezkonkurenčně cuketový perník. Vyzkoušejte následující hrnkový recept, pomocí kterého si rychle a snadno upečete nadýchaný a extra vláčný cuketový perník s marmeládou.
Článek
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant
Domácí zmrzlina z jedné ingredience: Inspirujte se zdravým receptem šéfkuchařky Faith Durant Máte chuť na krémovou zmrzlinu, ale nechcete hřešit, protože je v ní spousta kalorií? Od teď můžete mlsat bez výčitek. Vyrobte si domácí zmrzlinu podle návodu šéfkuchařky Faith Durant, která přišla se zdravým receptem obsahující pouze jednu ingredienci, a to zralý banán. Koho z nás by napadlo, že právě z banánu dostaneme vynikající jemnou zmrzku?
(335) Načíst více