Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty zvládnou i začátečníci. Generacemi ověřenou pochoutku připravíte skutečně bleskově
Zakysaná smetana, jahody a piškoty. Když tyto suroviny správně propojíte, budete mít doslova "nebe v hubě". Připravte si nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty, který už po generace milují děti i dospělí. Udělat tuto pochoutku zvládnete skutečně bleskově. Jak na ni?
Nejlepší dort ze zakysané smetany je s jahodami a piškoty
Chcete si připravit na víkend rychlý a chutný moučník? Jelikož je sezona jahod, co říkáte na nepečený dort ze zakysané smetany a piškotů? Spolu s jahodami bude chutnat jedna báseň. Přinášíme osvědčený recept na nejlepší dort ze zakysané smetany, jahod a piškotů, který připravíte opravdu bleskově.
Základní suroviny na nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty
Jak už název této pochoutky napovídá, na nepečený dort ze zakysané smetany, jahod a piškotů potřebujete pouhé tři ingredience. A to plátky čerstvých jahod, zakysanou smetanu a kulaté dětské piškoty.
Někdo do vrstvy ze zakysané smetany přidává ještě moučkový cukr, vanilkový cukr nebo med. Jelikož jsou piškoty samy o sobě sladké, nemusíte vrstvu ze zakysané smetany sladit vůbec. Zda tedy cukr přidáte, nebo ne, je již na vašem vlastním uvážení.
Postup, jak udělat nepečený dort z piškotů opravdu rychle
Příprava nepečeného dortu se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty je skutečně jednoduchá a blesková záležitost, kterou zvládne každý. Připravte si kulatou formu na dort, do které střídavě vrstvěte kulaté piškoty, zakysanou smetanu a plátky čerstvých jahod. Poslední vrstvou tohoto nepečeného dortu ze zakysané smetany jsou opět jahody.
Nepečený dort se zakysanou smetanou, jahodami a piškoty chutná báječně, a navíc v létě perfektně osvěží. Proto jej již několik generací milují děti i dospělí. Tak dobrou chuť!
Zdroj: Recepty všeho druhu | Facebook.com, Jenzeny.cz