Rychlá a jednoduchá pudinková buchta, kterou si oblíbíte

Upéct si lahodnou buchtu není nikdy špatný nápad. Navíc pokud je recept ještě jednoduchý a rychlý, není o čem přemýšlet. Vyzkoušejte tedy tuto pudinkovou buchtu, kterou máte do hodinky hotovou.
Ingredience
Postup přípravy
Ingredience na těsto smíchejte dohromady (nejlépe v kuchyňském robotu). Následně těsto nalijte do dvou stejných plechů a pečte v předem vyhřáté troubě na 170 °C přibližně 20 až 30 minut.
Než se těsto upeče, uvařte pudink dle návodu. Do hrnce nalijte mléko, přidejte do něj cukr a až poté samotný pudinkový prášek. Jakmile pudink zhoustne, nechte jej chvíli odpočinou a přimíchejte zakysanou smetanu.
Když se těsto upeče, na jednu jeho polovinu naneste pudinkový krém. Následně z druhého plechu opatrně vyjměte druhou polovinu těsta a položte ji na pudinkový krém.
Dle chuti můžete na buchtu ještě nanést čokoládovou polevu nebo ji jen posypejte mandlemi.