Kategorie Pesto

Článek
Pesto z bršlice je plné vitamínů a skvěle chutná. Vyzkoušejte recept
Pesto z bršlice je plné vitamínů a skvěle chutná. Vyzkoušejte recept Bršlice kozí noha je opomíjenou jarní bylinkou. Zvlášť zahrádkáři ji považují za plevel. Ale nenechte se zmást! Takové mladé listy bršlice chutnají báječně a můžete si z nich připravit spoustu zdravých dobrot. A to například pesto z bršlice, na které vám přinášíme recept.
Článek
Pesto z medvědího česneku chutná v pomazánkách i s těstovinami
Pesto z medvědího česneku chutná v pomazánkách i s těstovinami Máte své tajné místo, kde roste medvědí česnek a kam chodíte rok co rok? Tuto zdraví prospěšnou a voňavou jarní bylinku si nemusíte vychutnávat jenom v čerstvém stavu. Připravte si pesto z medvědího česneku, které je výborné nejen v těstovinách. Přidat jej můžete také do salátů, pomazánek nebo pod maso.
Článek
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto Libeček byl ještě donedávna zapomenutou bylinkou, v současnosti se opět dostává na výsluní. Tato rostlinka výrazné chuti, kterou s oblibou pěstovaly na zahrádkách ještě naše babičky, je skvělá hlavně do polévek. Připravte si z ní výborné pesto nebo tekuté polévkové dochucovadlo, které se chutí vyrovná klasickému maggi.
Článek
Báječné pesto do těstovin i pod maso: Připravíte jej z bylinek i plevele
Báječné pesto do těstovin i pod maso: Připravíte jej z bylinek i plevele Pesto z medvědího česneku je jarním evergreenem. Tuto lahodnou směs, která má v kuchyni širokou škálu použití, si v průběhu celého roku připravíte i z dalších voňavých bylinek. Báječné pesto ale můžete vyrobit i z rostlin, které mnozí z nás považují za obyčejný plevel. Každopádně i v tomto případě se budou vaše chuťové buňky doslova rozplývat.