Kategorie Pesto

Článek
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto
Libeček v kuchyni: Jako přírodní maggi do polévky nebo vynikající pesto Libeček byl ještě donedávna zapomenutou bylinkou, v současnosti se opět dostává na výsluní. Tato rostlinka výrazné chuti, kterou s oblibou pěstovaly na zahrádkách ještě naše babičky, je skvělá hlavně do polévek. Připravte si z ní výborné pesto nebo tekuté polévkové dochucovadlo, které se chutí vyrovná klasickému maggi.
Článek
Báječné pesto do těstovin i pod maso: Připravíte jej z bylinek i plevele
Báječné pesto do těstovin i pod maso: Připravíte jej z bylinek i plevele Pesto z medvědího česneku je jarním evergreenem. Tuto lahodnou směs, která má v kuchyni širokou škálu použití, si v průběhu celého roku připravíte i z dalších voňavých bylinek. Báječné pesto ale můžete vyrobit i z rostlin, které mnozí z nás považují za obyčejný plevel. Každopádně i v tomto případě se budou vaše chuťové buňky doslova rozplývat.
Článek
KATESCUISINE: Špenátové pesto
KATESCUISINE: Špenátové pesto Můj přítel nesnáší špenát. Nebo to aspoň tvrdil. Nicméně, po špenátovém pestu se může utlouct. No jo, je pravda, že je prostě skvělé. Tak si ho taky udělejte doma. U pesta je důležité, abyste použili nejen kvalitní sýr,…
Článek
Recepty slavných šéfkuchařů
Recepty slavných šéfkuchařů Ve světě mezinárodní gastronomie jsou pojmem. Jejich menu je podáváno v restauracích největších světových metropolí a v nejluxusnějších hotelích světa. Rezervace stolu na večeři je nutná několik měsíců předem a ochutnání…