Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Recepty
Kategorie
Recepty
Deserty
Domácí džusy
Předkrmy
Recepty dle typu
Svačiny
Článek
Recept na šeříkový cukr: Potřebujete pouhé dvě ingredience
Milujete vůni šeříku? Uchovejte si ji na později. Fialové voňavé květenství tohoto keře je totiž jedlé, a tak si z něj můžete připravit spoustu báječných receptů. Kromě šeříkového sirupu si rozhodně zamilujete šeříkový cukr, který si připravíte z pouhých dvou ingrediencí. Jak při jeho výrobě postupovat?
Článek
Libečková sůl jako výborné dochucovadlo bez éček. Vyrobíte si ji jednoduše
Libeček v kuchyni se používá jako aromatická bylinka k dochucování hlavních jídel i polévek. Jeho výrazná chuť se totiž vyrovná klasickému maggi, jenže je bez éček. Roste vám libeček na zahradě? Z této bylinky si můžete vyrobit libečkovou sůl, kterou lze coby dochucovadlo používat po celý rok. Jaký je recept?
Článek
Recept na kopřivový sirup za studena: Jaké má účinky a jak dlouho si na něm můžete pochutnávat?
Kopřiva dvoudomá je oblíbenou bylinkou, ze které si můžete připravit celou řadu receptů. A to nejen čaj, nádivku, špenát nebo polévku. Zaručeně si oblíbíte také kopřivový sirup za studena. Máme pro vás recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Recept
Domácí bábovka s tvarohem, která provoní celou domácnost
Toužíte po bábovce, která nebude suchá, ale ani příliš mokrá? Vyzkoušejte tento recept, kdy budete nadšení z krásně vláčné bábovky, která se nedrobí a navíc vám krásně provoní celou kuchyni.
Článek
Rychlé bebe řezy bez pečení: Tento nepečený moučník ze 3 ingrediencí si zamilujete
Máte chuť na něco sladkého ke kávě, ale nezbývá vám čas na pečení? Vyzkoušejte rychlé bebe řezy bez pečení, které máte hotové za několik minut. Tento nepečený moučník si snadno vyrobíte z pouhých tří ingrediencí, navíc nezatíží ani vaši peněženku. Máme pro vás recept na bebe řezy bez pečení, který rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Pampeliškový sirup za studena: Jak se dělá, na co je dobrý a jaké má účinky
V dubnu a květnu jsou louky plné zářivě žlutých pampeliškových květů. Jakým způsobem je využít pro své zdraví? Připravte si pampeliškový sirup za studena, ve kterém zůstanou uchovány zdravotní výhody této bylinky. Prozradíme vám, jak se pampeliškový sirup za studena dělá, na co je dobrý a jaké má blahodárné účinky na zdraví.
Článek
Recept na vaječnou tlačenku: Nejchutnější řešení, co s vajíčky po Velikonocích
Přemýšlíte nad tím, co se zbylými vejci po Velikonocích? Ať už jste je všechny nerozdali koledníkům, nebo jste je zase vymrskali, nastal nejvyšší čas je zužitkovat. Velikonoční vajíčka vařená natvrdo můžete využít hned na několik způsobů. Velmi chutným receptem je vaječná tlačenka, která rozhodně stojí za vyzkoušení.
Článek
Recept na jidáše: Kdy se toto velikonoční pečivo peče, jak se plete a čím se potírá
Jidáše neboli jidášky patří k tradičnímu sladkému velikonočnímu pečivu. Chcete si je letos upéct také? Máme pro vás recept na nejlepší jidáše. Také vám dáme tipy, jak toto kynuté pečivo uplést, čím jej potřít a jak dlouho jej péct.
Článek
Velikonoční nádivka: Kdy se peče, co do ní patří a co se k ní jí
K tradičním pokrmům, které si můžete připravit během Velikonoc, patří také nádivka. Tradiční velikonoční nádivka je slaný pokrm, do kterého můžete přidat maso i jarní bylinky. Přinášíme recept na jednoduchou velikonoční nádivku s kopřivami, po které se u vás doma zaručeně zapráší. Také vám prozradíme, jak tento pokrm servírovat.
(200) Načíst více
Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.