Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku

Mezi manželi je rozdíl 37 let a opět šokují: 62letá žena a její 25letý manžel touží po společném miminku Zdroj: Profimedia

Když mezi sebou 62letá Cheryl a 25letý Quran uzavřeli manželství, všechny jejich sňatek šokoval. Manželé McGregorovi, mezi nimiž je věkový rozdíl 37 let, však jdou ještě dál. Rozhodli se, že si pořídí miminko. Se společným potomkem to podle svých slov myslí opravdu vážně.

62letá Cheryl a 25letý Quran prý žijí v pevném manželství

Svatbu 62leté Cheryl a 25letého Quarana McGregorových z americké Georgie mnozí považovali za opravdu dobrý vtip. Tito dva lidé však dle svých slov žijí v pevném manželství, do kterého by chtěli přivést i společného potomka.

Vztah 62leté Cheryl a 25letého Qurana se hned od začátku stal na sociálních sítích obrovskou senzací. Jenom na TikToku tento pár pravidelně sleduje několik milionů lidí. Samozřejmě, někteří sledující jim fandí, jíní tento svazek s 37letým rozdílem nechápou.

Ve hře je náhradní matka nebo adopce

Každopádně Cheryl a Quran McGregorovi veřejně mluví o tom, že by chtěli společné miminko. Jelikož 62letá Cheryl již není schopna odnosit dítě, manželé hledají možnou alternativu. Ve hře je náhradní matka, ale také adopce. Zda se tedy společného dítěte dočkají, ukáže jenom čas.

62letá Cheryl je již sedminásobnou maminkou a několikanásobnou babičkou. Objevují se proto kritické komentáře, že se již ve svém pokročilém věku nedokáže postarat o malé miminko.

“Říkají mi (asi kvůli mému věku), že se už nezvládnu postarat o dítě. Copak? Mám více energie než polovina těch děcek, které se o děti starají. Takže v tom nevidím problém,” uvedla rázně manželka mladého zajíčka.

Zdroj: Shutterstock Seznámili se na TikToku

Jak lovestory této neobvyklé dvojice vůbec začalo? Cheryl a Quran se seznámili na Tiktoku před dvěma lety. Cheryl tehdy začala na této sociální síti zveřejňovat krátká videa, k nimž dostávala negativní komentáře. A byl to právě Quran, kdo se ji zastal a zároveň ji povzbudil, aby pokračovala v tom, co dělá.

Z přátelství se stala láska, a to i v reálném životě. Pro Qurana byla Cheryl jeho první partnerkou a za osm měsíců se stala jeho snoubenkou. V září roku 2021 vstoupil tento pár do manželství - jejich svatbu v americkém Tennessee sledovalo online více než 20 tisíc lidí.

Spousta lidí považuje manželství 25letého Qurana a 62leté Cheryl, kteří mají dohromady 7 milionů sledujících na TikToku, za falešné. Qurana obviňují z toho, že svou o dost starší manželku využívá jenom ke svému zviditelnění. A jaký na to máte názor vy?

Zdroj: 7news.com.au

Autor:
Publikováno: 20. 3. 2023 09:44 Nahlásit obsah