Spustili jsme nový e-shop
Podívat se
JenŽeny.cz
Láska/Vztahy
Láska
Rodina
Vášeň
Psychologie
Dojemné
Zdraví/Krása
Móda
Účesy
Líčení
Zdravý životní styl
Krása
Hubnutí
Diety
Cvičení
Horoskopy
Recepty
Domov
DIY
Videa
Kvízy
Další
Art/Kultura
Celebrity
Zábava
Cestování
E-shop
Nástěnka
Redaktorky
Přidej se k nám
Přihlášení
JenŽeny.cz
Recepty
Kategorie
Recepty
Deserty
Domácí džusy
Předkrmy
Recepty dle typu
Svačiny
Článek
Staročeská pučálka patří k Velikonocům: Prozradíme, jak naklíčit hrách a jak udělat pučálku ve slané i sladké verzi
Pučálka je staročeský postní pokrm, který se připravuje z naklíčeného hrachu. Nabobtnání hrachu se totiž lidově označovalo jako napučení. Naši předkové připravovali pučálku, o níž pocházejí první zmínky již z 15. století, zvláště o Velikonocích. Chtěli byste si na pučálce pochutnat i vy? Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Výborná polévka z medvědího česneku: Vyzkoušejte rychlý recept ze základních surovin
Sezona medvědího česneku je v plném proudu. Pokud jste si jej už byli nasbírat na svém osvědčeném místě, co si tentokrát připravit výbornou polévku z medvědího česneku? Máme pro vás osvědčený recept, který je velmi jednoduchý na přípravu a ke kterému vám stačí pouze základní suroviny, takže nezruinuje ani vaši peněženku.
Recept
Pikantní pečené kuřátko, kterému nikdo neodolá
Mohlo by se zdát, že na pečeném kuřeti nejde co zkazit. Ovšem může se stát, že jej špatně dochutíme a následně je jeho chuť nevýrazná, což může celý dojem pokazit. Vyzkoušejte tedy tento recept na lehce pikantní pečené kuřátko, ke kterému nebudete potřebovat ani přílohu.
Recept
Zapečená kuřecí prsa se zeleninou, jak je neznáte
Také si velmi často lámete hlavu nad tím, co zrovna dnes připravit k obědu či večeři? Od teď už nemusíte, protože pro vás máme super rychlý a výtečný recept na zapečená kuřecí prsa se zeleninou, jak je neznáte.
Článek
Jarní nádivka s medvědím česnekem je chutná, vláčná i nadýchaná. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept
K delikatesám jarního období patří jarní nádivka, kterou můžete ochutit nejrůznějšími čerstvými bylinkami. Vyzkoušejte zejména jarní nádivku s medvědím česnekem, které se nic nevyrovná. Přinášíme recept na tuto pochoutku a také vám dáme tipy na to, jakým způsobem ji servírovat.
Článek
Moučník “slzy anděla” vás překvapí po vychladnutí. Jeho pečení vám přijde jako opravdové kouzlo
Milujete sladké moučníky a zároveň máte rádi překvapení? V tom případě si doma upečte moučník “slzy anděla”, který nejen báječně chutná. Vyzkoušejte následující recept na moučník “slzy anděla”, po jehož vychladnutí nebudete věřit vlastním očím.
Článek
Rychlá šlehačková roláda bez mouky: Tento báječný recept chutná i s jahodami nebo mandarinkami
Dali byste si něco sladkého na zub? Bezkonkurenční je v tomto případě rychlá šlehačková roláda bez mouky, která se vám doslova rozplyne na jazyku. Na tento recept nedá v tuzemsku desítky let dopustit řada z nás. Pojďte si jej s námi připomenout.
Článek
Řezy Čum na drát vás překvapí po rozkrojení. Vyzkoušejte recept
Čum na drát je moučník s velmi zvláštním názvem. Když jej vyzkoušíte upéct, rozhodně nebudete litovat. Přinášíme osvědčený recept na čum na drát, který je výborný zvláště ke kávě. Zaručujeme, že když tento moučník po upečení rozkrojíte, opravdu budete “čumět na drát”, jak výborně vypadá.
Článek
Lotuskový dort připravíte z pouhých 4 ingrediencí. Tento nepečený moučník chutná jako medovník
Dali byste si něco sladkého ke kávě, jenže nechcete trávit spoustu času přípravou pečeného moučníku nebo dortu? Vyzkoušejte recept na nepečený dort z lotusek, který budete mít hotový, než řeknete švec. Lotuskový dort navíc uděláte z pouhých 4 ingrediencí a jeho přípravu zvládnou i začátečníci. Jak na něj?
(281) Načíst více
Článek
Winter Jasná Opening: zahájeno ve stylu 80. let a s nefalšovanou zimní atmosférou
Zimní perla slovenského regionu Liptov opět zahájila sezónu už poslední listopadový víkend a nutno říct, že letošní akce Winter Jasná Opening nemohl nabídnout lepší podmínky. Areál je momentálně jak vystřižený ze zimní pohádky s obalenými stromy sněhem a v provozu je 17 km sjezdovek, na kterých leží kolem půl metru sněhu.