Kategorie Vaření

Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Udělat nejlepší houbové řízky je kumšt. Připravíte je v trojobalu či těstíčku, ale i na sádle či v troubě
Udělat nejlepší houbové řízky je kumšt. Připravíte je v trojobalu či těstíčku, ale i na sádle či v troubě Nedáte dopustit na houbové řízky? Udělat je dokonale, aby vaše chuťové pohárky zaplesaly blahem, není jen tak. Přinášíme proto několik tipů, jak si připravíte nejlepší houbové řízky, které jste kdy jedli.
Článek
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience
Domácí langoše z jogurtu: K tomuto báječnému receptu bez droždí potřebujete pouhé 4 ingredience Milujete langoše? Jejich příprava nemusí být vůbec složitá. Vyzkoušejte následující recept na domácí langoše z pouhých čtyř surovin. K přípravě této pochoutky nepotřebujete droždí a nemusíte tedy čekat na to, až těsto na langoše vykyne. Jak si tedy domácí langoše, jejichž základem je bílý jogurt, udělat?
Článek
Potetovaná kuchařka Kamu trpí syndromem polycystických ovarií PCOS. Na Instagramu zveřejnila upřímnou zpověď
Potetovaná kuchařka Kamu trpí syndromem polycystických ovarií PCOS. Na Instagramu zveřejnila upřímnou zpověď Kamila Rundusová alias kuchařka Kamu zveřejnila na Instagramu fotku ve spodním prádle a s vypouklým bříškem. Jak by se mohlo na první pohled zdát, tato potetovaná diva není těhotná. Za vypouklé břicho může vážná nemoc, kterou Kamu trpí. Slavná kuchařka se v upřímné instagramové zpovědi přiznala, že má syndrom polycystických ovarií.
Článek
Jak rychle rozmrazit kuře, rybu nebo mleté maso: Vyhněte se rozmrazování v horké vodě
Jak rychle rozmrazit kuře, rybu nebo mleté maso: Vyhněte se rozmrazování v horké vodě Zapomněli jste večer vydělat z mrazničky kuřecí maso, rybu nebo mleté maso? Pokud tyto suroviny potřebujete co nejrychleji rozmrazit, abyste měli své rodině co připravit k obědu, máme pro vás několik tipů, jak na to. Pokud potřebujete rychle a bezpečně rozmrazit kuře, rybu či mleté maso, rozhodně ale zapomeňte na horkou vodu.
Článek
Kde roste medvědí česnek? Tento zdravý zázrak, který využijete v kuchyni, hledejte ve vlhkých a stinných místech
Kde roste medvědí česnek? Tento zdravý zázrak, který využijete v kuchyni, hledejte ve vlhkých a stinných místech Máte chuť na chleba s máslem a medvědím česnekem nebo si chcete připravit pesto z medvědího česneku? Pokud nevíte, kam se vypravit na tuto oblíbenou jarní bylinku, máme pro vás hned několik tipů, kde ji hledat. Kde tedy roste medvědí česnek nejčastěji?
Článek
Domácí majonézu ze 4 ingrediencí připravíte během několika sekund. Hlavní trik spočívá v použití tyčového mixéru
Domácí majonézu ze 4 ingrediencí připravíte během několika sekund. Hlavní trik spočívá v použití tyčového mixéru Dali byste si domácí majonézu k zeleninovému salátu nebo ke smaženému sýru? Před přípravou domácí majonézy vás možná odrazuje časová náročnost tohoto receptu. Vynikající majonézu ze čtyř základních ingrediencí však doma snadno a rychle uděláte pomocí jednoduchého triku. Na přípravu domácí majonézy použijte tyčový mixér.
Článek
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat
Nejlepší bramboráky, po kterých se utlučete. Přinášíme triky, jak je udělat Dali byste si do zlatova vysmažené a křupavé bramboráky, které budou uvnitř dokonale vláčné? I když nejde o zdravé jídlo, proč si jej čas od času nedopřát. Máme pro vás několik triků na nejlepší bramboráky, po kterých se u vás doma doslova zapráší.
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
(14) Načíst více